دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
گروه نقاشي
 گروه نقاشی از سال 1362 در مقطع کارشناسی اقدام به جذب دانشجو نمود و موفق شد بعد از 24 سال سابقه و تجربه‌ درآموزش و پژوهش، گرایش نقاشی را در مقطع کارشناسی ارشد، در سال 1386 راه‌اندازی کند. سیاست‌گزاری گروه نقاشی از ابتدا علاوه بر توجه حرفه‌ای به فنون و روش‌های کلاسیک ، سعی داشته با نگاهی کاملاً نو ، به روز و آنچه امروزه در دنیای هنرهای تجسمی درجریان است، تاکید ویژه‌ای بورزد، مزید بر اینکه جایگاه فرهنگ غنی ‌ایران اسلامی و میراث تجسمی گذشته به عنوان یک اولویت بینشی و نگرشی از اهمیت محوری برخوردار بوده است. از این رو شخصیت‌پردازی و توجه خاص بر تربیت و رشد قابلیت‌های فردی دانشجویان، مقدم بر فن بوده و به عبارتی از اهم مؤلفه‌های این گروه بوده است. از این حیث در مدت زمان فعالیت آموزشی پژوهشی خود، جز دانشکده‌های متمایز در امر آموزش هنر نقاشی محسوب می‌شود. از این رو آثار و تجربه‌های تجسمی فرد فرد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این گروه، از تمایز و تفاوت چشم‌گیری با هم برخوردار است و هر چند در یک فضا آموزش دیده‌اند بنابراین از نظر استفاده از مواد و مصالح، روش‌های اجرایی و بیان تجسمی به تفاوت‌های شایانی دست‌ پیدا می‌کنند که خود بسیار در خور توجه است.

گروه نقاشی که زیرمجموعه دانشکدهی هنرهای تجسمی است و هم‌اکنون در ساختمان مدرسه فرانسوی‌ها قرار دارد از نظر بنا با ساختار نیمه اروپایی ـ نیمه ایرانی یکی از بناهای مشهور بافت جلفا می باشد.

در این فضا کارگاه‌های عملی مجهز به سیستم سمعی و بصری در کنار فضاهای مناسب برای بهره‌برداری از سایت و اینترنت، کتابخانه‌ی تخصصی و مجلات متنوع و سیدیهای تخصصی، سالن اجتماعات و کلاس‌ها مجهز به سیستم‌های سمعی بصری، محیطی مناسب و به نسبت مطلوبی را برای اهداف آموزشی و پژوهشی فراهم کرده است.

در نظام آموزشی نقاشی علاوه بر کارگاههای عملی در سطوح مختلف طراحی و نقاشی، دانشجویان به صورت تخصصی با کارگاههای چاپ دستی، حجمسازی، هنرهای جدید و رسانهی معاصر، نقاشیدیواری، تجزیه و تحلیل و نقد آثار تجسمی و نقاشی، آشنایی عمیق و ژرفایی خواهند داشت، اضافه براینکه در این میان دروس نظری با ماهیتی تاریخی بر هنر و تمدن و زیباییشناسی ایران و جهان و حکمت هنراسلامی و هنر در دنیای کودکان را مورد تفحص و مطالعه قرار میدهند.

در مجموع در مقطع کارشناسی نقاشی، دانشجو با گذراندن 140واحد آموزشی( از دروس عمومی، پایه، تخصصی و اختیاری) و ارائه یک پروژه نهایی موفق به دریافت درجهی کارشناسی نقاشی خواهد شد.

همچنین در مقطع کارشناسی ارشد نقاشی، دانشجو موظف است  تا پایان دوره 32 واحد دروس آموزشی عملی و تئوری را بگذراند و در نهایت با ارائه یک پایاننامه (عملی و تئوری) موفق به کسب درجه فوقلیسانس خواهد شد.

 
تاریخ به روز رسانی:
1399/12/06
تعداد بازدید:
16736
دانشكده هنرهاي تجسمي
خيابان حكيم نظامي، كوچه سنگتراشها، كوي چهارسوقي ها، مادي خواجه عابد،  دانشكده هنرهاي تجسمي
031-36262681-36262682
  031-36262683تلفكس دفتر دانشكده
 كد پستي8175873463
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا
Powered by DorsaPortal