دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
معاون پژوهشی
دکتر نیلوفر ملک
* دکترای معماری _ استادیار،دانشکده معماری و شهرسازی
n.malek@aui.ac.ir
دکتری معماری _ دانشگاه شهید بهشتی تهران ______________ کارشناسی ارشد پیوسته معماری _ دانشگاه شهید بهشتی تهران
  • برگزاری جلسه تدوین مجموعه آثار «جشنواره جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی»
    هم اندیشی در خصوص پیش ملزومات چاپ و تدوین مجموعه آثار و مقالات ارسالی «جشنواره جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی» در قالب تدوین اولین دوسالانه مجموعه مقالات فرهنگی و هنری آن در رشته های عکاسی نقاشی گرافیک خوشنویسی و پژوهش های هنری، ، صبح روز سه شنبه یک اسفندماه با حضور اساتید و دبیران کارگروه های علمی و هنری کمیته مذکور در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد
    1402/12/01
  • تجلیل از پژوهشگران و نوآوران برگزیده ملی و استانی حوزه هنر
    در مراسم بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و نوآوران برگزیده کشور که با حضور وزیر علوم ، تحقیقات و فن‌آوری در روز سه شنبه 21 آذر در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، از برترین پژوهشگران و فناوران کشور تجلیل شد. در این مراسم و در بخش پژوهشگران برگزیده، جناب آقای دکتر محمود قلعه‌نویی پژوهشگر برگزیده حوزه هنر در کشور انتخاب شدند.
    1402/10/11
  • برگزاری «نشست مولوی و هنر» نشست مقدماتی چهارمین همایش بین‌المللی مولوی‌پژوهی
    «نشست مولوی و هنر» نشست مطالعات میان رشته ای و کاربردی در حوزه مولوی پژوهی دانشگاه هنر اصفهان در راستای چهارمین همایش بین‌المللی مولوی‌پژوهی، صبح روز سه شنبه 28 آذر 1402 با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر اصفهان و صاحب نظران در این حوزه، کارشناسان کرسی مولوی پژوهی دانشگاه اصفهان و تنی چند از دانشجویان علاقه مند در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان برگزار گردید.
    1402/10/06
  • مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1402
    مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1402، روز چهارشنبه 22 آذرماه ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات توحیدخانه با حضور اساتید ارجمند دانشگاه و دانشجویان هنر، پژوهشگران و هنرمندان برتر و سخنران ویژه مراسم برگزار شد.
    1402/09/25
  • برگزاری میز مسائل استان )میز مسکن( هفته پژوهش 1402
    اولین جلسه از میز مسکن استان امربوط به میز مسائل استان با توجه به رسالت دانشگاه های نسل چهارم، خصوصا ظرفیت علمی دانشگاه هنر اصفهان و پرورش دانشجویان تاثیرگذار آن در این زمینه، با حضور اساتید گرانقدر معماری و شهرسازی دانشگاه هنر و میهمانان گرامی و نهادهای اجرایی راه و شهرسازی استان، از ارگان های مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شهرسازی و معماری شهرداری و گردشگری میراث فرهنگی استان اصفهان، روز دوشنبه 20 آذرماه در حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برگزار شد.
    1402/09/21
معاونت پژوهش و فناوری:
کارگاه آموزشی-پژوهشی استدلال ‌ورزی نقادانه ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به شکل خلاق و برانگیزاننده ایی در محل معاونت پژوهش و فناوری برگزار شد.
روز پنجشنبه 15 دی 1401 کارگاه آموزشی-پژوهشی چهار ساعته با عنوان" استدلال‌ورزی نقادانه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی" به شکل خلاق و برانگیزاننده¬ایی در محل معاونت پژوهش و فناوری بصورت حضوری به اجرا در آمد. در ابتدا مدرس کارگاه، خانم دکتر ملک از حاضرین خواست تا پس از معرفی خود رشته آموزشی و مقطع تحصیلی شان، به بیان علت اصلی حضورشان در این کارگاه بپردازند. سپس با پخش آیات و ترجمه 9 تا 11 سوره مبارکه ق اشاره کرد، این آیات را متناسب با مفهوم کلی کارگاه انتخاب کرده و آیات قرآن را بهترین منبع برای استدلال، در همه زمان¬ها و مقدمه اصول نگارش علمی دانست. ایشان با ترکیب تدریس و پخش فیلم کوتاه، و معرفی کتب ارزشمند در این زمینه، با انجام فعالیت گروهی شرکت کنندگان و حل تمرین جهت پیاده سازی مهارت فهم و سنجش استدلال به بیان تاریخچه مختصری از شیوه استدلال نقادانه و شرح سه گام اصلی آن ( 1- توصیف 2- استدلال و تبیین 3- استدلال به سود بهترین تبیین) پرداخت. در این کارگاه، مبحث استدلال از نگاه تفکر نقادانه بررسی شد و نکات اخلاقی تفکر نقادانه، ساختار استدلال، و چگونگی افزایش مهارت‌های استدلال‌ورزی؛ با تأکید بر کاربرد استدلال، و تشخیص مغالطات پر کاربرد مورد توجه قرار گرفت.

روز پنجشنبه 15 دی 1401 کارگاه آموزشی-پژوهشی چهار ساعته با عنوان" استدلال‌ورزی نقادانه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی" به شکل خلاق و برانگیزاننده­ایی در محل معاونت پژوهش و فناوری بصورت حضوری به اجرا در آمد.

در ابتدا مدرس کارگاه، خانم دکتر ملک از حاضرین خواست تا پس از معرفی خود رشته آموزشی و مقطع تحصیلی شان، به بیان علت اصلی حضورشان در این کارگاه بپردازند. سپس با پخش آیات و ترجمه  9 تا 11 سوره مبارکه ق اشاره کرد، این آیات را متناسب با مفهوم کلی کارگاه انتخاب کرده و آیات قرآن را بهترین منبع برای استدلال، در همه زمان­ها و مقدمه اصول نگارش علمی دانست.

ایشان با ترکیب تدریس و پخش فیلم کوتاه، و معرفی کتب ارزشمند در این زمینه، با انجام فعالیت گروهی شرکت کنندگان و حل تمرین جهت پیاده سازی مهارت فهم و سنجش استدلال به بیان تاریخچه مختصری از شیوه استدلال نقادانه و شرح سه گام اصلی آن ( 1- توصیف 2- استدلال و تبیین 3- استدلال به سود بهترین تبیین) پرداخت. در این کارگاه، مبحث استدلال از نگاه تفکر نقادانه بررسی شد و نکات اخلاقی تفکر نقادانه، ساختار استدلال، و چگونگی افزایش مهارت‌های استدلال‌ورزی؛ با تأکید بر کاربرد استدلال، و تشخیص مغالطات پر کاربرد مورد توجه قرار گرفت. وی تصریح کرد؛ تفکر نقادانه به ما یاد می‌دهد که چگونه بهتر و سنجیده‌تر بیندیشیم. استدلال را به خوبی بیان کنیم و تحقیق را به سمت کاربردی شدن پیش ببریم. چراکه محقق در پی حقیقت است؛ با پیش چشم داشتن وجدان معرفتی اش. پژوهشگر نباید نسبی باور باشد. فرد نسبی‌باور حقیقت را متلاشی می‌کند. یکی از خصیصه‌های اصلی پژوهشگر موفق، خطاپذیر بودنش است.

ایشان همچنین به دو سیستم تفکر (بی‌درنگ و با درنگ) اشاره کرد و افزود: انسان هوشمند و پژوهشگر از تفکر با درنگ بهره می‌گیرد. از هر نوع سوء‌گیری شناختی می‌پرهیزد و به این ترتیب با بهره ­گیری از "تفکر نقاد"  زمینه را برای ظهور "تفکر خلاق" آماده می­ سازد. "تفکر نقاد" (Critical Thinking) یک مهارت است و به روشی شفاف، روش‌مند و منطقی اشاره دارد که تنها با خواندن مطالب حاصل نمی‌شود بلکه نیاز به تمرین و ممارست دارد و آموزش و فرهنگ­سازی "تفکر نقاد" را باید در سنین 8 تا 12 سالگی مورد توجه قرارداد.

ایشان در بیان ضرورت و اهمیت "تفکر نقادانه" نتایج 1- مطالعه متمرکز   2- نگارش مستدل و علمی   3- افزایش عقلانیت عمومی جامعه را برشمرد. در پایان جلسه پس از نظرسنجی از حضار جهت بهبودبخشی کیفی این قبیل کارگاه ها، برای شرکت­ کنندگان گواهی حضور صادر شد.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

بخش ارتباطات و اطلاعات معاونت پژوهشی دانشگاه 
تاریخ:
1401/10/15
تعداد بازدید:
898
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان چهار باغ پائين، حد فاصل چهار راه تختي و ميدان شهدا، كوچه پرديس (شماره 31)، پلاك 17، معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
تلفن       :   34460755-34460328-34489755   (031
دورنگار :   34460909    (031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا
Powered by DorsaPortal